Акушер гинекологът Фернандо Гудес да Куни от Бразилия стана световно

...
Акушер гинекологът Фернандо Гудес да Куни от Бразилия стана световно
Коментари Харесай

Лекар измисли как да облекчи болките на родилките, стотици хиляди луднаха по него

Акушер гинекологът Фернандо Гудес да Куни от Бразилия стана международно прочут в мрежата с танците на своите пациентки. Лекарят твърди, че тази физическа интензивност оказва помощ за облекчаването на болките по време на раждане. Неговите сътрудници са съгласни с него, написа в. " Метро ".


Според лекаря Фернандо, танците оказват помощ на неговите пациентки да се провиснал и по-леко да преживеят контракциите, а също и оказват помощ за родовата активност. Самият той на драго сърце танцува с родилките. Неговите клипове събират над стотици хиляди гледания в Инстаграм.

Гледната точка на Фернандо споделят и неговите сътрудници от Съединени американски щати. Регина Каплан, акушер гинеколог от медицинския център в Ню Йорк, споделя, че танцовите придвижвания на майката оказват помощ на детето по-бързо да премине през процеса на раждането. Освен това, те извършват още една доста значима роля - ангажират вниманието на родилката от болките и прекарванията, свързани с раждането.
Трябва да се означи, че през август предходната година Фернандо разгласява в мрежата свое хитово видео - клип с танци на фона на Деспасито. Кадрите събраха над 250 000 гледания във Facebook.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР