Актьорският път на Ана де Армас е изключително интересен и

...
Актьорският път на Ана де Армас е изключително интересен и
Коментари Харесай

Ана де Армас се е снимала в американски филми, без да знае езика

Актьорският път на Ана де Армас е извънредно забавен и впечатляващ: тя влезе в ролята холограма в научнофантастичния филм „ Blade Runner 2049 “ , трансформира се в момиче на Бонд в „ No Time To Die “ , партнира си с Бен Афлек в психологическия трилър „ Deep Water “ , а в този момент ще играе Мерилин Монро в биографичния филм на Netflix „ Blonde “ .

За да добие точния акцент на Монро, Де Армас е ходила на уроци в продължение на девет месеца. А единствено преди десетилетие известната актриса даже не е говорила британски език.

ana de armas, i love you in every universe
— Ana de Armas Daily (@anadearmasdaily)
Ана Де Армас е родена в Куба и получава първите си огромни функции в Испания. През 2014 година тя се мести в Ел Ей, макар че не познава никого и не приказва британски език.

Тя е ходила на уроци по британски четири месеца, само че все пак не съумяла да го усъвършенства толкоз бързо. Когато съумява да влезе в първите си огромни функции във филмите „ War Dogs “ с Майлс Телър или „ Knock Knock “ с Киану Рийвс, тя е трябвало да научи репликите си фонетично, запомняйки звуците . Тя споделя, че изобщо "не е била сигурна какво споделя " в „ Knock Knock “.

Вероятно фактът, че „ Knock Knock “ в действителност е бил сниман в Чили с локален екип , ѝ е оказал помощ.

Warren Ellis says ‘Blonde’ starring Ana de Armas is Andrew Dominik’s masterpiece: “I think that’s Andrew’s masterpiece. It’s unbelievable. It’s something else.”

()
— Film Updates (@FilmUpdates)
Във кино лентата „ War Dogs “ обаче нещата са били по-сложни. Фактът, че тя "не можела да поддържа диалог " на британски език довел до някои проблеми на снимачната площадка. Когато режисьорът Тод Филипс трансформирал имитация в разговора по време на фотоси, Де Армас се затруднила да я произнесе. В последна сметка той ѝ споделил: „ Добре, не помни, просто кажи каквото знаеш “ и екипът траял снимачния развой, само че актрисата се почувствала сконфузно.

Въпреки сходни моменти в този момент Де Армас е една от най-известните актриси на нашето време и взе участие в голям брой известни филми. "Blade Runner 2049 " и "No Time To Die " са единствено част от тях.

Сега почитателите на киното с неспокойствие чакат да я видят в новата ѝ роля във кино лентата "Blonde " и да чуят акцента ѝ като Монро.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР