Актьорите Яна Титова и Алек Алексиев очакват второ дете. Това

...
Актьорите Яна Титова и Алек Алексиев очакват второ дете. Това
Коментари Харесай

Яна Титова се похвали: Чака момиче

Актьорите Яна Титова и Алек Алексиев чакат второ дете. Това стана ясно откакто Яна разгласява кадър в обществените мрежи. Снимката събра доста лайкове, както и позитивни мнения.

Пред Нова тв, актрисата и режисьор призна, че чака момиче и че е бременна при започване на шестия месец. „ Мислим име, само че не сме измислили. Въртим едни описи. С Ая бе по-лесно. Знаехме, че това е Ая “, спомня си Яна. Обещава този път раждането да е в България. Децата си желае да научи на почтеност и храброст.

Титова признава, че не е очаквала животът ѝ да протече по този метод. „ Плановете ми стигаха до такава степен да бъда актриса, само че доста бързо се реализираха и трябваше да си направя нови “. Пътят ѝ в действителност доста бързо я изстрелва на огромната сцена. Самата тя признава, че е била късметлийка да дебютира там в режисура, режисирана от Крикор Азарян.

След това, обаче визиите ѝ от наученото в НАТФИЗ и действителността се разминават. Така идва и решението да замине. „ Англия ме научи на това, че не може да възприемеш нищо за даденост. “

Там среща Джъд Лоу. „ Ходихме да гледаме един театър, само че не ни хареса представлението и си тръгнахме “, споделя актрисата. Както си вървят стигат до задния вход на театъра, където имало струпани хора. След малко излязъл и Лоу и Яна се снимала с него.

В киното среща и Хелън Мирън, само че към този момент по време на работа. „ Снимахме късометражен филм за годишнина на Карлови Вари. “, споделя тя. Кастингът е бил за стара дама на 50 години, само че са я избрали.

„ Тя (Хелън) пристигна, нямаше искания за нищо. Държа се с мен като с равна. Говорихме си. “, споделя още Яна. Спомня си, че режисьорът много се колебаел в решенията си, само че звездата не си разрешила да го подлага на критика, а имала доста меко възприятие за комизъм.

„ Изтънченост имаше в нея. Беше си донесла всички награди и си говорехме за тях. Няма да не помни уважението към всеки човек. “, споделя българката.

Пътят ѝ към режисурата е инцидентен. Първия си филм снима в Лондон с Павел Веснаков. Обяснява, че има вътрешен глас за облика, за изразните средства, за маниера на игра. Оказва се, че да стои зад камерата ѝ харесва доста повече, в сравнение с да е пред нея. „ От другата страна е магично “, споделя тя. Все отново Яна Титова не поставя линия на актьорството и признава, че от време на време в действителност доста ѝ се играе.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР