Актьорите Аштън Къчър и Мила Кунис станаха обект на огромна

...
Актьорите Аштън Къчър и Мила Кунис станаха обект на огромна
Коментари Харесай

Светът се обърна срещу Мила Кунис и Аштън Къчър

Актьорите Аштън Къчър и Мила Кунис станаха обект на голяма вълна от отрицание, откакто изпратиха писма в поддръжка на артиста Дани Мастерсън, който е наказан на 30 години затвор за изнасилвания.

В писмата си в негова поддръжка, Къчър и Кунис се изричат ласкаво за сътрудника си, давайки образец от работата си с него. Къчър разказва Мастърсън като мъж, отнасящ се към хората " с благовъзпитание, тъждество и благотворителност ", а Кунис го назовава " извънреден образец и другар " и " като по-голям брат ".

Холивудската двойка години наред участваше в сериала " Шеметни години " (That 70`s Show) дружно с Мастерсън. Те се извиниха за писмата, изпратени към съдията по делото, във видео в Instagram. 

В записа, качен на канала на Къчър, той декларира: " Наясно сме с болката, която бе породена от писмата, които написахме в поддръжка на Дани Мастерсън. Преди два месеца фамилията му се свърза с нас и ни помоли да напишем писмо-характеристика за личността, която познавахме 25 години, тъй че съдията да може да я има поради при решение на присъдата. "

" Писмата бяха предопределени единствено за съдията и по никакъв метод не целят да опонират на свидетелствата на жертвите, нито пък да ги травмира отначало. Никога не бихме желали да създадем това и съжаляваме, в случай че се е случило ", продължи артистът.

Съпругата му Мила Кунис сподели: " Ние поддържаме жертвите. В предишното сме го правили посредством специалността си и ще продължаваме да го вършим и в бъдеще... Писмата не са писани, с цел да слагат под въпрос легитимността на юридическата система, нито валидността на отсъждането на журито. "

" Сърдечно поддържаме всеки човек, който в миналото е бил жертва на полов тормоз, посягане или обезчестяване ", съобщи още тя.

По думите на една от дамите, свидетелствали против Мастерсън, извинението им е " извънредно обидно и нараняващо. "

" Надявам се да се научат да си признават грешките и какъв брой е значимо да си просветен, когато решаваш целите си - изключително Аштън, който твърди, че работи с жертви на полови закононарушения. А по отношение на Мила, се сещам единствено за `Time`s Up` ", разяснява дамата, поискала да остане анонимна.

Въпросната организация " Times Up " се занимава с активизъм против насилието, похищението и дискриминирането, писа BBC.

Актрисата Кристина Ричи също показа мнение в обществените медии, което мнозина интерпретираха като коментар върху писмата на Къчър и Кунис.

" Понякога хора, които сме обичали и на които сме се възхищавали вършат ужасни неща. Може да не ги вършат на нас и да познаваме единствено версията им пред нас, само че това не значи че не са направили ужасните действия. Да се съмняваш в насилени е закононарушение ", сподели в Instagram актрисата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР