Актьорите Аштън Къчър и Мила Кунис предизвикаха бурен дебат в

...
Актьорите Аштън Къчър и Мила Кунис предизвикаха бурен дебат в
Коментари Харесай

Ние сме богати, а ти не си: Защо Мила Кунис и Аштън Къчър няма да оставят наследство на децата си?

Актьорите Аштън Къчър и Мила Кунис провокираха плевел спор в обществените мрежи, откакто там още веднъж се появиха мнения, разкриващи проектите на двойката да остави цялото си завещание не за личните им деца, а за щедрост.

Холивудската двойка има две деца - 8-годишната Уайът Изабел и 6-годишният Димитри Портууд. През 2018 година Къчър разкрива в изявление, че двамата с неговата брачна половинка имат намерение да дадат наследството си на тези, които фактически се нуждаят от него.

" Няма да сътворявам попечителски концерн за тях. В последна сметка ще раздадем парите си за щедрост и за разнообразни неща ", споделя звездата.

Той акцентира, че децата му към този момент " живеят в действителност фаворизиран живот и даже не го знаят ". Актьорът споделя, че той и Кунис ще създадат всичко допустимо, с цел да ги предпазят от това да пораснат капризни. Единствената отстъпка, която двойката е подготвена да направи, е да предложи финансова поддръжка на децата си, в случай че те желаят да стартират бизнес.

Пет години по-късно думите му провокираха смесени реакции в обществената мрежа Twitter, откакто акаунтът Pop Tingz напомни казаното от него.

" Аштън Къчър и Мила Кунис разкриват, че ще дарят положението си от 275 млн. $ за щедрост и няма да оставят нищо за децата си. Те споделят, че не желаят децата им да станат капризни и правоимащи и желаят да ги стимулират да работят крепко ", се споделя в обявата на акаунта, която събра 108 хиляди лайкове и 26 хиляди споделяния.

Някои почитатели похвалиха решението на родителите на фона на продължаващия спор за така наречен непотизъм в развлекателната промишленост. Той се дефинира в това, че близки родственици и другари на към този момент богати и съумели персони се употребяват с привилегии и живеят към този момент " организиран " живот. Често срещана е и думата непо-бете (nepo baby), с която се назовават децата на известни персони.

Въпреки че Кътър прави тези мнения, преди още да бъде измислена фразата " nepo baby ", потребителите на обществените мрежи въпреки всичко се включиха в тях тази седмица.

" Какво е противоположното на бебето от непо? ", пита риторично един човек в Twitter във връзка думите на популярната двойка.

Друг написа: " Представете си, че имате шанса да се родите в благосъстояние и родителите ви споделят: " НИЕ сме богати, а ти не си ".

Някои консуматори приканиха Къчър и Кунис да обмислят опцията да оставят част от парите на децата си.

" Идвайки от семейство без завещание и тази сурова стопанска система... най-малко да им оставят 10 хиляди или най-малко нещо ", написа един консуматор.

Въпреки че Кунис не е говорила непосредствено за проекта си и този на Къчър, тя доста ясно е споделяла възгледите си по тематиката. В изявление за " Entertainment Tonight " през 2017 година тя споделя, че двамата със брачна половинка ѝ са решени да не " отглеждат тъпанари ".

" На този свят има задоволително. Не е нужно да способстваме за това. Но, знаете ли, има и хубави хора ", добавя тя.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР