Актьори, риалити герои и певци се регистрираха в най-популярната платформа

...
Актьори, риалити герои и певци се регистрираха в най-популярната платформа
Коментари Харесай

Наши звезди търсят секс в интернет

Актьори, риалити герои и артисти се записаха в най-популярната платформа за запознанства за сантиментална връзка или секс – Тиндър.

Сред тях са Крис Ненков, прочут като Коки от „ София денонощно “, някогашният футболист и понастоящем модел Пламен Богданов, добил славата си в звездната къща на „ Биг брат “, и поппевецът Рафи Бохосян, видя „ Телеграф “.

Сред любопитните сметки е този на музикалната звезда Дарина Йотова–Дара. Снимката е конфискувана от настоящите на изпълнителката, само че в реалност не тя търси половинка в мрежата.

В предишното Пламен, който е мечтан кадър в уебпространството, самичък бе пуснал слух, че е имал алъш-вериш с фолк дивата Джена, а по-късно и с колежката й Преслава. Това, което е известно за Топа, както го назоваха по време на присъединяване му в „ Биг брат “, е, че още веднъж живее в България.

В Тиндър той е споделил нови фотоси, както и действителна информация за себе си. По сходен метод се показва и Рафи Бохосян. Певецът имаше дълга връзка в предишното, явно обаче на този стадий той е претърпял неуспеха на връзките си и е подготвен за нови завършения. Рафи също употребява собствен професионален кадър, като е показал и действителната си възраст.

Коки от сериала, отдаден на живота в столицата, се показва с псевдонима Дранте. Според осведомени чаровният мачо е един от най-желаните млади актьори, това проличава и от интереса, който получава в останалите платформи като Facebook и Инстаграм.

Профилът, който впечатлява с красива фотография на певицата Дара, има един значителен недостатък – същинското име, което не е прикрито за останалите профили, е Марто. Въпреки това много хора се съгласяват да осъществят връзка с нея/него.

В описанието се прецизира, че се търсят другарства, а индивидът зад екран акцентира, че е занимателен, хубав и предпазлив. С профили са още рапърът Кристо, Стефан Попов-Чефо и танцьорът Джими, част от екипа на Михаела Филева.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР