Актьорът Юлиан Костов - менторът на българската сензация в Холивуд

...
Актьорът Юлиан Костов - менторът на българската сензация в Холивуд
Коментари Харесай

Менторът на Мария Бакалова преживял нещастна любов в Лондон

Актьорът Юлиан Костов - менторът на българската сензация в Холивуд Мария Бакалова, към момента не е срещнал огромната си обич, разбра HotArena.

Не крие, че като младеж е имал нездравословния табиет да идеализира избраничките си, които даже не подозират, че са обект на страстите му. Пак тогава се опасява, че не е задоволително атрактивен за съученичките си. Още повече, че момчетата от класа се заяждат с него и за известно време той се свива в черупката си. Когато се отърсва от издевателството осъзнава, че девойките се впечатляват от него таман тъй като няма общо с масовката. А за Юлиан любовта постоянно е била с водещо значение. 

Докато е студент по мениджмънт в Холандия, Костов изпада в меланхолия - единствено зубрене, спомагателна работа в супермаркет и никакви девойки. Точно в този интервал, надъхан от филмите, които гледа, взема решение да се опитва като артист. Мести се в Англия и приключва университета в Кардиф, с цел да не разочарова майка си и татко си. Установява се в Лондон и отива на кастинг в Нациналния юношески спектакъл - от 5000 избират 250 и той е сред тях. Записва се на актьорски курсове и се влюбва, само че младата дама отпътува за Швейцария - по този начин стартира онлайн романсът, в който Юлиан се впуска, макар, че даже не е целунал музата си. 

Не след дълго тя го избира пред индивида, с който живее, и се връща в Лондон. Госпожицата няма работа, само че за него е без значение. Между подготовките и първите участия в късометражи, Юлиан прави всичко за нея - от миенето на чинии и готвенето у дома до търсенето на работа за нея. Тя обаче не съумява да оцени кавалерството и съвършеното му домашно образование и огънят сред тях угасва единствено след няколко месеца. През това време той остава без задължения и чак след половин година пробива на прослушване за " Централа Берлин ". 

През 2019 илиза с известна певица - католичка без опит в сантименталните сюжети, която държи ухажванията да не престават до безконечност. В един миг Костов я целува и тя му праща смс, че нещата сред тях се развивали прекомерно бързо. Последната му другарка е от Иран, само че поради непрекъснатите му пътувания и планове, връзката им е отворена, написа Галерия
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР