Актьорът Явор Бахаров влиза в затвора, след като получи ефективна

...
Актьорът Явор Бахаров влиза в затвора, след като получи ефективна
Коментари Харесай

Явор Бахаров влиза в затвора, но не във филм

Актьорът Явор Бахаров влиза в пандиза, откакто получи ефикасна присъда от една година за това, че бе хванат да кара пийнал и дрогиран при започване на годината в Банско в условия на рецидив, заяви Нова тв.

Тогава пътни служители на реда забелязали, че автомобилът на Бахаров се движи, криволичейки по пътното платно със свалени прозорци и мощна музика.

След няколко следващи отлагания на делото, късно нощес след 7-часово съвещание съдът в Разлог реши, че Бахаров е отговорен.

Братът на Захари Бахаров би трябвало да изтърпи присъдата си при лек режим.

Освен това артистът губи и шофьорската си брошура за година и половина. Наложена му е и санкция в размер на 500 лв.. Присъдата може да бъде обжалвана пред Окръжен съд Благоевград в 15 дневен период. 

Ефективната присъда на " черната овца " на театъра и киното идва единствено дни, откакто се разбра, че известни артисти и всемирски звезди са отказали да се подпишат в отбрана на своя сътрудник, с цел да омилостивят Районния съд в Разлог.

Звездата от сериала " Стъклен дом " бе задържан на 8 февруари т.г. от полицията в Банско. Съдебния развой против Бахаров започва през лятото.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР