Актьорът Владимир Карамазов с публикация в социалните мрежи, в която

...
Актьорът Владимир Карамазов с публикация в социалните мрежи, в която
Коментари Харесай

Карамазов за конфликта между Лили Иванова и Митко Щерев

Актьорът Владимир Карамазов с обява в обществените мрежи, в която разяснява спора сред композитора Митко Щерев и Лили Иванова.

Току-що гледах изявлението на композитора Митко Щерев. Силно усещане ми направи какво сподели за повода за неприятните взаимоотношения сред него и Лили Иванова. И констатацията на водещата, че от тези влошени взаимоотношения страда публиката. Наистина е по този начин. Но в изкуството, постоянно някой се мисли за освен това от другите. Самият аз непрекъснато съм в сходни обстановки, от които замлъквам. И когато се получи мощен конфликт като техния, което апропо е рядко, то е тъй като някой пази личността си и работата си.

Доста постоянно чувствам и освен чувствам, че режисьори, продуценти, шефове в моята сфера се усещат освен това от артиста. Както Митко Щерев го сподели, нещо като царе. Не зачитат авторски права, труд и форма на съавторство. Актьорът е нещо което се употребява за частта от продукцията в която не може да сложат продуцент, режисьор или шеф и по-късно някак в случай че може да изчезне.

Но мисля, че в моята сфера артистът е нещо по значимо от това. И когато усетя, че моите права са наранени, аз отвръщам. Особено когато се нарушават обикновени неща, които са открити (точно както авторските права на композиторите).

В тези случаи не става дума за парите, а за това, че някой се мисли за цар, който може да прави каквото си изиска с по-нисшите от него. От тази реакция евентуално страдат феновете, само че въпреки всичко аз, като човек имам достолепие и желая да го отбрана. Малко хора го вършат от боязън, че продуценти, режисьори и шефове повече няма да го викнат за нищо.

За мен това е маловажна причина, а и аз с такива хора не бих имал нищо общо в бъдеще. И това естествено не се отнася за всички в сектора, има страхотни продуценти, режисьори и шефове, които са съвременни и възпитани хора и най-важното умеят да зачитат всички по веригата, тъй като това е верига. И в случай че някой детайл липсва или е по-маловажен веригата не е здрава и мощна ", добавя Карамазов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР