Актьорът Васил Драганов се похвали с нова жена до себе

...
Актьорът Васил Драганов се похвали с нова жена до себе
Коментари Харесай

След боя и кавгите с Андреа: Нова жена кротна актьора Васил Драганов?

Актьорът Васил Драганов се похвали с нова жена до себе си

„ Имам нова жена до себе си. Но не желая да разгадавам самоличността й, нито да полуотварям детайлности към персоналния си живот. Концентрирал съм се над децата и работата си “, разяснява топ комика.

Актьорът Васил Драганов, който е кадър на Народния спектакъл, стана прочут с насилието на някогашната си брачна половинка Андреа Драганова. Тя го упрекна в систематичен тормоз, както физически, по този начин и душевен.Двамата бяха дружно 18 години и посочени като едно от най-стабилното семейство в гилдията. От брака си двойката има две деца-син и щерка. Но под илюзорното благополучие се оказа, че нещата са грозни и гротесни.

Андреа Драганова призна, че някогашния й брачен партньор й налагал систематичен тормоз и лъжел децата, че ги изоставила. Тормозът му не спирал, нито по телефона, нито по медиите, които не спираше да обикаля, с цел да я черни.

Журналистката призна, че в действителност чака бебе от новия си мъж. Той не бил „ кебапчия “, нито незает, както го клепал Васил, а имал ресторант. С него някогашната жена на артиста се чувствала спокойна, обичана и щастлива. Вече и постоянно виждала децата си, защото с Васил имали съглашение за взаимно настойничество.

А звездата от „ Столичани допълнително “ се похвали, че с децата си отмаря във Велинград, а по-късно ще вървят и на море.  

Само че мнозина се питат дали в действителност има нова жена до себе си. Преди време той излъга, че мачка чаршафите с колежката си Ева Тепавичарова. Червенокосата хала отхвърли и го заплаши в мрежата със съд.

„ Нищо чудно и в този момент да мами, че си има гадже. Все отново му се носи славата на бияч и това може да възпира дамите от сходна непосредственост “, разясняват в мрежата.

Тагове: Васил Драганов актьор Адреа Драганова Ева Тепавичарова Столичани в повече гадже
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР