Актьорът Станимир Гъмов дължал пари на половин София. Това стана

...
Актьорът Станимир Гъмов дължал пари на половин София. Това стана
Коментари Харесай

Гримьор нападна Гъмов: Дължиш пари на половината дилъри в София

Актьорът Станимир Гъмов дължал пари на половин София. Това стана ясно, откакто прочут в Хайлайф средите гримьор го упрекна обществената платформа Facebook. Символът на комедията не остана безразличен и отговори на нападките посредством мнения в мрежата, обръщайки се към недоброжелателите си с доза подигравка.

Повод за абсурда посред им се трансформира задържането на стилната шефка Евгения Калканджиева от органите на реда по-рано поради съседска свада. Известните се разделиха на два тима „ за ” и „ срещу ”, като някои от тях прескочиха границите на благоприличието. Включването на гримьора, който е бил част от Вип Брадър, подразни Гъмов.

" Пръдльо, дължиш пари на половината дилъри в София! Оправи си борчовете и тогава препоръки към мен ", отговори гримьорът, откакто Станимир написа:

" Никога, но в никакъв случай не си позволявай да коментираш каквото и да е. И тъй като няма да го схванеш незабавно ще ти повторя- в никакъв случай. "   Актьорът се засегна от обръщението, а към нападките подходи с подигравка. Без да ги приема съществено. Това сякаш предизвика наново Брадъра, който изригна:

" Лоша работа нали? Откакто затвориха театъра в Шумен, се чудиш къде се изявяваш. " Популярният с нетърпимостта си към забележки Валентин Кулагин, по този начин се споделя гримьорът изтри мненията. Скрийншоти обаче се появиха в нета.

В разискването на тематиката се включиха още звезди, измежду които и Ива Екимова, Йоко Захариева, Златка Димитрова, Йонислав Йотов. Повече от тях споделиха, че държанието на Калканджиева е резултат от непрекъснатия напън, на който бе подложена. Други пък остро я осъдиха поради саморазправата със съседите й, писа „ Телеграф ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР