Актьорът Славчо Пеев е в болница. Комикът е настанен в

...
Актьорът Славчо Пеев е в болница. Комикът е настанен в
Коментари Харесай

Славчо Пеев влезе в болница дни преди ваканцията си

Актьорът Славчо Пеев е в болница. Комикът е настанен в клиника поради проблеми с простата, само че успокоява, че няма нищо съществено, научи HotArena.

Самият той удостовери, че е бил в болница, където се е подлагал на медицински процедури, само че отхвърли детайлности. Успокои само, че нещата не са толкоз съществени и към този момент е добре.

78-годишния театрал няма самообладание да изкара почивката си на родното Черноморие, а по-късно и в Гърция. Той е в трепетно очакване за края на седмицата, когато отпътува за Варна.

В морската ни столица той ще се отдаде на заслужена отмора и ще води четирите си внучета на плаж. След това артистът се насочва към Равда, с цел да види собствен другар, а през август възнамерява да отскочи до Гърция, където пък живее неговият другар Юри Ступел.

На гръцкото крайбрежие двамата ще работят върху нова пиеса, която ще слагат в театъра в Дупница, тази есен.

„ Искам да укрепна няколко дни със сокове и отпътувам за Варна. След това ще отида и при Юри, където ще остана 15-ина дни.

Имаме предписание да създадем театър за юноши. А всички знаем какъв брой е мъчно да се притегли вниманието на подрастващите. Трябва доста деликатно да изберем какво да им представим ”, добавя още той, представен от „ Телеграф ”.

Освен почивката, театралът е в трепетно очакване и на новия сценичен сезон като шеф на театъра в Дупница.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР