Актьорът Шая Лебьоф се развежда след двугодишен брак, предаде Daily

...
Актьорът Шая Лебьоф се развежда след двугодишен брак, предаде Daily
Коментари Харесай

Шая Лебьоф и Миа Гот се развеждат приключи

Актьорът Шая Лебьоф се развежда след двугодишен брак, съобщи Daily Mail. Той и Миа Гот се срещнаха по време на фотосите на еротичния филм на Ларс декор Триер „ Нимфоманка “

„ Звездата от „ Трансформърс “ бил видян в компанията на друга жена, след което се появили и слуховете за проблеми в брака на звездното семейство.

За да избяга от ненужни злословия артистът напряко пусна публично заявление за разтрогването на брака му. Причините за развода по този начин и не са обявени, само че се споделя, че актьорите са запазили положителните си връзки и остават другари.

Говори се, че Лебьоф излиза с някогашната другарка на Робърт Патинсън – 30-годишната певица Талия Дебрет Барнет, известна като FKA Twigs.

Представители на артиста означават, че бракът на Шая с Миа Гот се сринал доста по-рано. Актьорите не са живели дружно в продължение на няколко месеца.

Шая Лебьоф и Миа Гот се снимаха дружно в „ Нимфоманка “ през 2012 година Двамата имаха няколко еротични подиуми в продукцията, след която връзките им се задълбочиха. През 2016 година двамата се и ожениха в Лас Вегас.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР