Актьорът Сам Нийл отглежда различни животни, като твърди, че ги

...
Актьорът Сам Нийл отглежда различни животни, като твърди, че ги
Коментари Харесай

Новина от Холивуд! Известен актьор стана животновъд

Актьорът Сам Нийл отглежда разнообразни животни, като твърди, че ги е гръстил на международни звезди., заяви в. „ Дейли мейл “.

78-годишната холивудска звезда има парцел в централната част на Отаго, Нова Зеландия, и отглежда кокошки, свине и крави. Те са кръстени на Анджелика Хюстън, Хелена Бонам Картър и Мерил Стрийп.
-->
„ Това е застраховка. Защото, в случай че наречеш едно пиле Мерил Стрийп, почтено казано, не можеш да изядеш Мерил Стрийп “, изясни Нийл.

Актьорът шокира почитателите си през март тази година, когато разкри в новата си книга, че страда от рак на кръвта в трети етап. Сам Нийл също сподели пред Би Би Си, че е имал „ свирепо нападателен “ неходжкинов лимфом.

Нийл е запазил успокоение, когато лекарите са му съобщили диагнозата, и незабавно почнал да възнамерява да напише книга за живота си.

Сега той е в ремисия, само че лекуването ще продължи до края на живота му, съобщи Българска телеграфна агенция.

„ Не се опасявам да умра. Но би ме подразнило. Защото в действителност бих желал да пребивавам още десетилетие или две, нали разбирате? “, описа артистът. „ Построихме всички тези прелестни тераси, имаме тези маслинови дървета и кипариси и желая да съм в близост, с цел да видя по какъв начин всичко това узрява. Имам и своите прелестни дребни внучета. Искам да видя по какъв начин стават огромни. Но що се отнася до умирането? Не ми пука за това. “
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР