Актьорът с поразяващо сини очи Веселин Плачков може да се

...
Актьорът с поразяващо сини очи Веселин Плачков може да се
Коментари Харесай

Плачков - безскрупулен и манипулативен бизнесмен

Актьорът с поразяващо сини очи Веселин Плачков може да се похвали с най-интригуващата роля в новия български сериал „ Пътят на достойнството “.

Той влиза в костюма на Киро Християнина - „ безсъвестен и манипулативен предприемач, част от подземния свят през 90-те години “.

След 13-годишен престой в чужбина, героят на Весо изненадващо се завръща и влиза в близки връзки с някогашните си бизнес сътрудници, от които има какво да взима.

Като живота, да вземем за пример. Той избавя дребни котенца и цитира с лекост Библията, само че разчистването на сметки с патрон в гърдите не му е непознато.

Някои от почитателите съпоставиха облика с този на Куката от „ Под прикритие “, който беше измежду най-набожните телевизионни нарушители.

В тази връзка пък един от режисьорите на „ Пътят на достойнството “ - Виктор Божинов, се пошегува, че

Става въпрос за свекървището в сюжета, чието нелеко преобразяване се пада на актрисата Галя Александрова.

"Всички забъркани в това премеждие са герои. Аз като продуцент съм доста удовлетворен “, съобщи Маги Халваджиян по време на формалната премиера на сериала.

Припомняме, че историята наблюдава премеждията на Кера (Силвия Петкова), която бяга в София от фамилията на убития си мъж и се бори за оцеляване.

Сценарият е въодушевен от същински събития, като първи сезон ще се разгърне в 52 епизода от по 45 минути.

Докато първи епизод се развива малко по-протяжно, вторият стартира да заплита интригата.

Не излиза наяве кой е умъртвил Огнян, само че пък гибелта му затвърждава позицията наши-чужди в фамилията. По всичко проличава, че Бонка ще се опита да отнеме освен бизнеса, само че и детето на своята снаха.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР