Актьорът Павел Иванов, по-познат като ветеринарния доктор Тодор от семейния

...
Актьорът Павел Иванов, по-познат като ветеринарния доктор Тодор от семейния
Коментари Харесай

Децата от “Татковци“ мотивирали актьора Павел Иванов

Актьорът Павел Иванов, по-познат като ветеринарния лекар Тодор от фамилния сериал “Татковци “, се стимулира от децата.

Звездата разгласява фотография в обществените мрежи на героя си с екранната си щерка Кики и съседския наследник Юли и написа: “Когато работим с тези двамата, постоянно се смеем. Ходил съм на снимачната площадка на “Татковци “ кахърен, изтощен, умислен, обезпокоен, само че те постоянно ми оферират своята усмивка. Това ме стимулира да бъда като тях. Аз, от своя страна, им предлагам моето почитание, тъй като такива хора и техните фамилии са за почитание “.

Ролята на наследницата му Калина е поверена на дребната Ая Алексиева. Както се показва самият Павел, момичето е закърмено с тази специалност, защото същинските й родители са режисьорката Яна Титова и артистът Алек Алексиев.
свързани новини4461на 02.11.20216699на 15.10.2021
“С нея имаме непрекъснато градивно партньорство. Отговорността върху нея е голяма и от нея се желае да е добър артист. Въобще не ми е мъчно, тъй като тя в действителност е доста добър артист и има повече опит от огромна част от играещия екип в “Татковци “. В огромна част от времето тя ми оказва помощ, а не аз на нея “, споделя пред “Монитор “ актьорът
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР