Актьорът Матю Маконъхи може да се похвали с много успехи

...
Актьорът Матю Маконъхи може да се похвали с много успехи
Коментари Харесай

Матю Маконъхи и тайната за щастливия брак

Актьорът Матю Маконъхи може да се похвали с доста триумфи в живота си - от спечелването на Оскар за ролята си в " Клубът на купувачите от Далас " и издаването на записките му " Greenlights " до преподавателската му кариера в Тексаския университет в Остин.

Оказа се, че и възможностите му да стане губернатор на Тексас са големи, само че в последна сметка той се отхвърли от политическата конкуренция.

Това, което отличава холивудската звезда от мнозина други обаче е постоянният му брак с модела и дизайнер Камила Алвес-Маконъхи, с която са дружно от 15 години.

Наскоро в изявление за австралийското утринно предаване Today Extra 52-годишният артист показа каква е тайната на щастливия им брак. Неговата формула е елементарна " Не правете правата линия крива ", написа Yahoo.

„ Ако всичко върви добре, продължавайте по този начин. Ако не върви, справяйте се с проблемите по-скоро, не ги оставяйте, тъй като се разрастват и ще ви догонят по-късно “, споделя той.

Матю Маконъхи и бъдещата му брачна половинка се срещат за първи път през 2006 година Актьорът в никакъв случай не е крил, че за него това е обич от пръв взор и че е бил замаян от хубостта ѝ. Той ѝ предлага брак на Бъдни вечер през 2011 година Двамата се женят на 9 юни 2012 година Те имат три деца дружно - момчетата Леви (на 13 години) и Ливингстън (на 8 години), а щерка им Вида е на 11.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР