Актьорът Крисчън Бейл положи основите на проект, за който се

...
Актьорът Крисчън Бейл положи основите на проект, за който се
Коментари Харесай

След 16 години Крисчън Бейл сбъдва мечта да построи домове за деца

Актьорът Крисчън Бейл постави основите на план, за който се бори от 16 години - изграждане на десетки домове и публичен център в Лос Анджелис, чиято цел е да не се разделят братя и сестри, настанявани в приемни фамилии, оповестиха международните организации. 

Носителят на премия " Оскар " направи първа копка с усмивка на уста в компанията на локални политици и спонсори в град Палмдейл, на 80 км северно от Лос Анджелис. Те дадоха начало на градежа на приемните домове и публичния център. Дванайсетте къщи, които се намират в общинския център, би трябвало да бъдат приключени през април 2025 година

Идеята е на Бейл и той от много време работи за нея. След голям брой трудности, най-сетне артистът от “Черният рицар ” на режисьора Кристофър Нолан започва своя благотворителен план. 

  " Щях да направя всичко това самичък, в случай че зависеше от мен ", споделя той в изявление за АП, като прибавя, че  е имал наивна визия и не е предполагал, че ще отнеме толкоз време 

Роденият във Англия Бейл живее в Калифорния от началото на 90-те години на предишния век. След като схваща за огромния брой нуждаещи се от приемна грижа братя и сестри в Лос Анджелис, разделяни в разнообразни фамилии, артистът си слага за цел да построи нова общественост. 
 7 от най-впечатляващите трансформации на артисти в киното
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР