Актьорът Крис Прат ще играе Звездния повелител - героя си

...
Актьорът Крис Прат ще играе Звездния повелител - героя си
Коментари Харесай

Крис Прат влиза в четвъртия филм от поредицата за Тор

Актьорът Крис Прат ще играе Звездния заповедник - героя си от поредицата на Marvel " Пазители на Галактиката ", в четвъртия филм за приключенията на бога на гръмотевиците Тор, заяви Контактмюзик.

Във кино лентата " Тор 4: Любов и гръмотевици ", който ще бъде режисиран не от какъв да е, а Тайка Уайтити 41-годишният Прат ще се причисли към Крис Хемсуърт и Натали Портман, които феновете на поредицата ще видят в познатите им функции на скандинавския господ Тор и изследователката Джейн Фостър, която за известно време се изгуби от погледите на почитателите на Marvel.

Актьорският състав на кино лентата, който би трябвало да излезе на екран през 2022 година, включва също Теса Томпсън и Крисчън Бейл.

Подробностите към сюжета на " Тор 4: Любов и гръмотевици " се пазят в загадка. Вин Дизел, който озвучава Грут в " Пазители на Галактиката ", преди време обаче загатна, че персонажи от франчайза ще бъдат " инкорпорирани " в поредицата за Тор. Това се дължи на обстоятелството, че след събитията от " Отмъстителите: Краят " Тор се причисли към екипа на Пазителите на Галактиката.

Режисьорът Тайка Уайтити на собствен ред показа, че коронавирусната пандемия му е осигурила повече време да " доизпипа " сюжета на " Тор 4 ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР