Актьорът Иван Ласкин почина на 48-годишна възраст, съобщи Dnes.bg. На

...
Актьорът Иван Ласкин почина на 48-годишна възраст, съобщи Dnes.bg. На
Коментари Харесай

Тъжна вест! Почина Иван Ласкин

Актьорът Иван Ласкин умря на 48-годишна възраст, заяви Dnes.bg.
На 28 декември м.г. той беше признат във ВМА и бе държан седмица в изкуствена кома поради чернодробна недосатъчност.

До последния миг околните му търсиха донор за трансплантация.

Той от дълго време имаше съществени здравословни проблеми. В средата на септември бе признат по неотложност във Втора градска болница.

Ласкин бе настанен в отделението по гастроентерология. Две седмици преди този момент артистът понесе огромна загуба - татко му Славчо умря след малко боледуване. А това се отразило много тежко на артиста, описаха тогава близки до него.

През февруари 2016 година той бе признат в незабавното поделение на Университетската болница в Плевен. Тогава не съумял да се качи на сцената на плевенския трагичен спектакъл. Сам споделя, че границата, която в никакъв случай не е прекрачвал, е да излезе пийнал на сцената, за разлика от други негови сътрудници. Същата година за първи път обществено призна за проблемите си.

" Аз съм пияч, съпротивлявам се! Имам проблеми с алкохола. Тежък проблем. Пия доста ", призна той. - " Казвам го, тъй като това е първият метод, по който да стартира лекуването. Никой не знае по какъв начин се случва. Идва внезапно. Никога не съм се излагал на зрелище, само че съм извънреден пияч и алкохолик ", сподели Ласкин.

И изясни, че пие, тъй като нищо край него не му харесва, тъй като страната не цени труда на гениите и младите. Смята да направи всичко допустимо да изпрати и двете си деца в чужбина, с цел да ги избави.

В изявлението си той съобщи безапелационното си желание да се пребори с пиянството си.

И тогава, и до последно до него неразделно е огромната му обич - актрисата Александра Сърчаджиева. Той постоянно споделяше какъв брой мощно я обича, пишеше й благи послания в персоналния си профил във Faceboo: " Толкова те обичам, че единствено когато съм с теб, не съм лакомец. Толкова те обичам, тъй като ме правиш добър и гальовен, тъй като цериш просташкия ми темперамент единствено с взор... тъй като те обичам! Обичам тайнството ти на почтен човек и някои релефи от тялото ти, за които няма да споделя. Обичам дишането против лицето ми, когато спиш и аз те виждам! Обичам да те погалвам и ти да се усмихваш насън ".

Ласкин има голям брой функции в театъра, снимал е в български и непознати филми.

През 1986 година детският сериал " Васко да гама от село Рупча " го трансформира в най-популярното момче у нас.

По-късно приключва ВИТИЗ. Помнят се функциите му и в сериали като " Хайка за вълци " и " Дунав мост ".

Поклон пред паметта му!

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР