Актьорът и режисьор Ники Илиев потвърди, че е разделен със

...
Актьорът и режисьор Ники Илиев потвърди, че е разделен със
Коментари Харесай

Ники Илиев призна: Със Саня не сме заедно

Актьорът и режисьор Ники Илиев удостовери, че е разграничен със брачната половинка си Саня Борисова. Слуховете за тяхната разлъка се носега дълго време в общественото пространство, само че нито един от двамата не пожела да разяснява обществено персоналния си живот.
" Със Саня не сме дружно. Това не съм го крил, само че не искам да встъпвам допълнително детайлности. Засега не желая да приказвам за това. Твърде персонално е ", споделя Ники Илиев пред " 24 часа ".
Преди време в изявление за Ники Илиев показа, че си пожелава " по-голям вътрешен мир и нещата да се поуспокоят ".
Любовта сред двамата пламна на снимачната площадка на сериала " Забранена обич ", където двамата се превъплътиха в функциите на брат и сестра. Сключиха брак през 2012-та година в китното родопско село Лещен, в което бе осъществен първият филм на Ники Илиев - " Чужденецът ". Двамата вземат участие и в различен филм, режисирани от Илиев - " Живи митове ".
Последният им общ план е лентата " Нокаут или всичко, което тя написа ", в която взе присъединяване и холивудския артист Гари Дърден. Наскоро двамата се появиха дружно на интернационалния кинофестивал на италианския остров Иския, където компания им правеше и Гари Дърден.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР