Актьорът и бодибилдър обеща да се ожени за своя секс

...
Актьорът и бодибилдър обеща да се ожени за своя секс
Коментари Харесай

Напомпаният мускуляга Юри обеща: Женя се за секс робота си ВИДЕО

Актьорът и бодибилдър даде обещание да се ожени за своя секс робот, откакто заплати за същинска пластична интервенция, която трябваше да усъвършенства външния тип на секс куклата, "когато тя почнала да страда от комплекс ".

Юри Толочко от Казахстан също разкри, че необикновената двойка е поканена в съветското телевизионно комедийно шоу "Комеди Клъб " поради сериозността на връзката му с куклата Марго.


Толочко показа фотоси иззад кулисите на телевизионната демонстрация на двойката. "Няма да ви описвам детайлности. Ще ги научите когато му пристигна времето ", написа той под фотосите.

Според локални медии, Толочко излиза с Марго от осем месеца. Профилът му в Инстаграм прелива от селфита на двойката.

Двамата признават, че понякога се карат много съществено, само че Толочко прибавя, че все пак възнамерява да се ожени за своята секс кукла.
Толочко декларира още, че неотдавна бил изпратил Марго в клиника по пластична хирургия, където да създадат неговата другарка още по-красива. По думите му, поради остарелия си външен тип куклата страдала от липса на самочувствие.


"Когато демонстрирах нейна фотография на света, имаше доста рецензии. Тя почнал да развива комплекс, по тази причина взех решение да я подложа на пластична интервенция ", изяснява се мускулягата.



"Марго не може да готви, само че доста обича грузинската кухня. Любимото ѝ ядене е кинкали. Тя постоянно псува, само че вътре в нея се крие доста нежна душа ", разкрива още Юри.
По думите му, двамата се срещнали в бар, когато някакви видове нападнали куклата, а той скочил да я отбрани.
Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР