Актьорът и бивш водещ на Сървайвър - Владо Карамазов направи

...
Актьорът и бивш водещ на Сървайвър - Владо Карамазов направи
Коментари Харесай

Владо Карамазов направи скандални разкрития за Би Ти Ви!

Актьорът и някогашен водещ на Сървайвър - Владо Карамазов направи нещо, което никой не очакваше. Той обаче сподели храброст и откровеност като разкри скандалната истина за Би Ти Ви и прекратяването на контракта си.

Както към този момент се разбра, идният сезон на Сървайвър няма да се води от Владо, а от Ваня Джаферович. Напоследък хърватинът и жена му Жени Джаферович са пробутвани на всички места, което е пъклен дразнещо за феновете.

Като схванаха, че Ваня ще смени Владо в Сървайвър, хиляди хора скочиха недоволни и затрупаха Карамазов с въпроси. А той отговори непосредствено и малко! Оказа се, че " общителното " управление на медията даже не си е направило труда да го уведоми за какво се прави тази промяна. Просто му декларирали, че е навън.

" Научих новината като факт и толкоз! Не е говорено с мен, не ми е обяснявано нищо. Просто ми се сподели, че съм вън, а Ваня идва на мястото ми. Да, имали сме контракт, той е изпълнен, може би не са длъжни да ми дават пояснения. А на Ваня поисквам триумф ", възпитано сподели Карамазов.

Но потребителите изригнаха гневни и попиляха Би Ти Ви по тази причина, че сменя любимецът им за досадните към този момент Джаферович. И най-много ги упрекнаха за неналичието им на обикновено почитание и просвета към Владо.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР