Актьорът Христо Шопов излиза на свобода срещу най-леката мярка за

...
Актьорът Христо Шопов излиза на свобода срещу най-леката мярка за
Коментари Харесай

Съдът пусна на свобода актьорът Христо Шопов 


Актьорът Христо Шопов излиза на независимост против най-леката мярка за неотклонение – подписка, реши Софийският областен съд. Той би трябвало да напусне ареста неотложно. Съдът разгласи, че няма доказателства звездата на българското кино да е насочвал револвер към своята съседка Патриша Тийвс с думите: „ ще те гръмна в лицето с револвера ми “.

От два видеоклипа, които самата гражданка на Люксембург е направила, се виждало, че той държи нещо в лявата си ръка. То наподобявало на връзка ключове, чувало се и подрънкване на ключове. Затова съдът разгласи, че може да се направи извод, че артистът не е държал револвер, а ключове.

По отношение на втората имитация, също изречена на британски: „ ще те убия “, съдът сподели, че тя се чува на клипа, изработен от Патриша. Тази имитация е изречена в разгара на разгорял се междусъседски спор, изясни съдът.

Също по този начин съдебномедицинска експертиза посочила, че тя има пострадване на един ден. Според прокуратурата то било породено от това, че Шопов я хванал под брадичката, блъснал я в оградата на прилежаща къща и тя паднала.

Магистратите също по този начин одобриха, че няма заплаха Христо Шопов да се укрие, защото с изключение на, че има открит адрес, той е и обществена персона. Никога не е бил осъждан и не е имал противообществени прояви.

По отношение на това дали може да извърши закононарушение, съдът сподели, че няма данни до този миг той да се е карал с Патриша, двамата даже не се поздравявали, а и самата тя не знаела до този миг, че той приказва британски език.

По делото е разпитана и брачната половинка на Шопов – актрисата Мариана Станишева, която беше на правосъдното съвещание. Тя обяснила, че преди години имало спор с Патриша и оттогава всички съседи избягвали да поддържат връзка с нея. Актьорът беше задържан в нощта против петък в столичния квартал „ Малинова котловина “, оповестява dnes.bg
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР