Актьорът е ринал сняг пред дома си в Невада, за

...
Актьорът е ринал сняг пред дома си в Невада, за
Коментари Харесай

Джереми Ренър е бил ударен от снегорин, в съзнание е след две тежки операции

Актьорът е ринал сняг пред дома си в Невада, с цел да изведе фамилията си след огромна стихия
Холивудският артист Джереми Ренър се възвръща в болница след тежкия случай, при който пострада на в първия ден на новата година. Звездата от „ Ястребово око “ е претърпял тежка контузия в региона на гърдите и долните крака.

Той към този момент е минал през две тежки интервенции, в схващане е и е контактен, само че ще би трябвало да извърви дълъг път към възобновяване.

Актьорът, който е на 51 години и има две номинации за „ Оскар “, е в интензивното, удостоверява представител на Ренър, представен от CNN.

В региона на дома му, който е в град Рено, щата Невада, се изсипа голямо количество сняг през последните дни. Според данните на локалната метеорологична станция преспите са към половин метър.

TMZ оповестява, че Ренър е разчиствал снега наоколо до дома си, с цел да изведе фамилията си след огромната снежна стихия, разразила се в новогодишната нощ.

Снегорин несъзнателно е прегазил един от краката на артиста и го е блъснал. Ренър е изгубил огромно количество кръв. Съсед доктор е оказал първа помощ и е поставил туникет на крайници му до момента в който чака парамедиците.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР