Актьорът Джонатан Рийс Майърс, по-познат на публиката като епископ Хемунд

...
Актьорът Джонатан Рийс Майърс, по-познат на публиката като епископ Хемунд
Коментари Харесай

Звезда От „викинги“ Снима Тайно У Нас

Актьорът Джонатан Рийс Майърс, по-познат на публиката като свещеник Хемунд във „ Викинги “ и крал Хенри VIII, главният персонаж в паметния сериал „ Династията на Тюдорите ”, снима скрито филм в България.

Макар името му да не попада публично в прослойка даже в уеб страницата IMDb, той е у нас и се разписва с основна роля в италианската продукция „ Американска нощ “, научи „ Монитор “. Другият главен персонаж в лентата е поверен на Емил Хърш, който изгря на небосклона с комедията „ Съседка за секс “.

Главната женска роля пък е поверена на актрисата Пас Вега, която сякаш не може да си тръгне от България. Миналата година тя беше у нас за фотосите на „ Рамбо 5 “, където си партнира със Силвестър Сталоун. Красавицата е запленена от страната ни и не пропуща комфортен миг да показа в обществените мрежи част от прекарванията си тук. Тя даже разгласява клип от зарята в София по случай националния ни празник на 3-и март, написа „Монитор“.

„ Поп дивата Анастейша също ще взе участие в „ Американска нощ “, като тя ще изиграе себе си.

Най-вероятно любимецът на Куентин Тарантино – Майкъл Медсън, които преди дни също беше у нас, с цел да снима в италианска продукция, е следващата звезда, забъркана тъкмо в този загадъчен план от Ботуша. Той обаче също не попада в формалния лист на актьорския състав. Медсън, Вега и Рийс Майърс се издадоха за общия си план, като не пропуснаха да похапнат пица при Лео Бианки като първият я дефинира като „ най-вкусната в света “.

Сюжетът на „ Американска нощ “ ще се завърти към корумпирания свят на актуалното изкуство в Ню Йорк, в който арт дилър и мафиот се борят за пари, власт и обич.

На режисьорския стол за лентата сяда Алесио Джим каузи Вале, който оказва помощ и за сюжета на Алисън Бърнет.

Очаква се премиерата на екшън трилъра да се състои до края на годината.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР