Актьорът Джейсън Момоа, който се превъплъщава в Аквамен в едноименния

...
Актьорът Джейсън Момоа, който се превъплъщава в Аквамен в едноименния
Коментари Харесай

Да пазим океаните - те се нуждаят от нас: Джейсън Момоа

Актьорът Джейсън Момоа, който се превъплъщава в Аквамен в едноименния филм, прикани към дейности, с цел да бъдат опазени морските запаси, преди откриването на конференция на Организация на обединените нации за отбрана на океаните, съобщи Агенция Франс Прес.

" Океаните се нуждаят от нас ", съобщи артистът пред стотина младежи от целия свят, събрали се да обсъдят дейности, които биха подтикнали новите генерации за дейности в отбрана на океаните.

" Трябва да потърсим способи да изправим вредите, които сме предизвикали, без здрав океан нашата планета, каквато я познаваме, няма да съществува ", добави той.

Джейсън Момоа взе участие в закриването на младежкия конгрес за нововъведения на плажа Каркавелос, на двайсетина километра от Лисабон.

Към тях по-късно се причисли португалският президент Марселу Ребелу де Соуза и генералният секретар на Организация на обединените нации Антониу Гутериш, който порица забавянето на решенията на политиците за запазване на океаните.

Антониу Гутериш от през днешния ден взе участие в конференция на Организация на обединените нации за океаните в Лисабон, проведена взаимно от Португалия и Кения.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР