Актьорът Джейми Фокс се явил тази сряда във Върховния съд

...
Актьорът Джейми Фокс се явил тази сряда във Върховния съд
Коментари Харесай

Жена заведе дело срещу актьора Джейми Фокс – пъхнал пръстите си в най-интимните ѝ области

Актьорът Джейми Фокс се явил тази сряда във Върховния съд на Ню Йорк, където получил обвиняване за полов тормоз, оповестиха медии в Съединени американски щати.

Жалбата е била подадена от жена, съгласно която Фокс я опипал без нейното позволение, откакто тя и нейна другарка поискали да се снимат с артиста, който засекли в ресторант в Ню Йорк през август 2015-а година.

Според показанията ѝ Фокс се съгласил да се снима с тях, като не си икономисал комплиментите по нейн адрес, сравнявайки хубостта ѝ с тази на Гейбриъл Юниън. В един миг обаче той „ отместил ръката ѝ и я опипал по гърдата без единодушието ѝ “.

Jamie Foxx, the Academy Award-winning actor and musician, is being sued by a woman who claims he sexually assaulted her at a rooftop bar in August 2015.
— NBC News (@NBCNews)
Нещо повече, въпросната жена, чиято идентичност не се оповестява, твръди, че по-късно Фокс „ вкарал пръстите си във вагината и ануса ѝ “, до момента в който в последна сметка приятелката ѝ не се е намесила. Според нея телохранителят на Фокс „ доста добре е виждал какво се случва, само че не подхванал нищо “.

„ Ищецът е претърпял травматичен стрес, вследствие на който се е разболял и е трябвало да потърси здравна помощ, се споделя в обвинителния акт.

Жената упорства да получи обезщетение от 55-годишния артист поради вредите, които ѝ е нанесъл.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР