Актьорът Даниъл Крейг е наранил глезена си по време на

...
Актьорът Даниъл Крейг е наранил глезена си по време на
Коментари Харесай

Инцидент с Даниъл Крейг на снимките за новия филм за Джеймс Бонд

Актьорът Даниъл Крейг е наранил глезена си по време на фотосите за идния 25-и филм от поредицата за приключенията на Джеймс Бонд.

51-годишният Крейг е снимал сцена с високоскоростно гонене в Ямайка, когато се е подхлъзнал и е паднал. При рухването екранният сътрудник 007 е наранил глезена си.

„ Даниъл беше квалифициран за една от последните подиуми в Ямайка. Той спринтираше, когато се подхлъзна и падна. Изглежда много го болеше и се оплака от глезена си. Очаквано случаят го ядоса. От изтощение той даже хвърли сакото си на земята ", споделя неназован източник, представен от в. " Сън ".

Даниъл Крейг е превозен в Съединени американски щати, с цел да бъде прегледан от същия хирург, който лекува футболната звезда Хари Кейн по-рано през годината.

Засега остава неразбираемо дали артистът е счупил, изкълчил или навехнал глезена си.

Заради случая плануваните за уикенда фотоси в лондонските студия " Пайнууд " са анулирани.

Даниъл Крейг не за първи път получава контузия по време на фотоси за филм от поредицата Джеймс Бонд. Актьорът, който тренира интензивно за ролята и държи самичък да извършва каскадите си, изгуби два зъби, до момента в който снимаше " Казино Роял " през 2006 година По време на фотосите за " Спектър на утехата " през 2008 година той скъса раменен мускул, контузи ребрата си и си поряза пръста. През 2015 година се наложи фотосите за кино лентата " Спектър " да бъдат прекратени за две седмици, с цел да може Крейг да се подложи на интервенция.

Все още неозаглавеният 25-и филм за Джеймс Бонд би трябвало да излезе на екран през април 2020 г.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР