Актьорът Чанинг Тейтъм се разведе през 2019 г., но неотдавна

...
Актьорът Чанинг Тейтъм се разведе през 2019 г., но неотдавна
Коментари Харесай

Какво се случва между Чанинг Тейтъм и Зоуи Кравиц

Актьорът Чанинг Тейтъм се разведе през 2019 година, само че наскоро някогашната му брачна половинка още веднъж го похвали какъв заслужен брачен партньор и татко е бил от самото начало. И сигурно има най-малко дребна доза истина в думите й, което пък ни навежда на една друга мисъл - надали ще остане самичък дълго време.
 Чанинг Тейтъм, Евърли и какъв татко и брачен партньор е съгласно някогашната му брачна половинка Джена Дюъм
Защо Чанинг Тейтъм е мъж-мечта

Според някогашната му брачна половинка Джена Дюън

И естествено, към този момент се носят всякакви клюки в медийното пространство. Миналата седмица звездата от " Професия: Стриптизьор " е видян в компанията на Зоуи Кравиц. Първо, двамата са карали колела, а след това - са засечени да пият кафе и очевидно да се забавляват.

Всъщност, точно втората фотография към този момент накара мнозина да се замислят дали Чанинг и Зоуи не са повече от сътрудници. Защото и Кравиц тази година подаде молба за бракоразвод, а Тейтъм ще играе основната роля в режисьорския й дебют Pussy Island.

EXCLUSIVE: Channing Tatum, Zoë Kravitz and another of his bikes get cozy in NYC

Според вътрешен човек на E! News обаче двамата май са повече от сътрудници. " С Чанинг и Зоуи се случва освен това от другарство ", споделя анонимният източник. И прибавя, че " те прекарват доста време дружно и се забавляват. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР