Актьорът Асен Блатечки се връща при Диляна Попова. От нея

...
Актьорът Асен Блатечки се връща при Диляна Попова. От нея
Коментари Харесай

Неочакван обрат! Блатечки се връща при Диляна Попова

Актьорът Асен Блатечки се връща при Диляна Попова. От нея той има наследник. В гилдията са скандализирани от държанието на сътрудника си, написа " Галерия ".

Жената на Блатечки - Катерина Горанова, която е режисьор, а също и актриса в театрални поставки, си е взела едномесечен отпуск

Диляна Попова и артистът от дълго време затоплиха връзките си около сина им Борил, който Катерина одобри като свое дете. Жената на Блатечки даже откри сили да елементарни на моделката и въпреки да не станаха приятелки, съблюдаваха положителния звук.

Покрай зачестилите срещи на Блатечки с Борил обаче, искрата сред Попова и секссимвола на българското кино още веднъж пламнала. Така на 3-ия рожден ден на дребния преди месец от километри личало какъв брой са близки. Това изяснява и зачестилите снимки на Асен и Борил, които актрисата от „ Революция Z “ пуска в обществения си профил.

Диляна не си позволяваше да демонстрира общи фотоси на Блатечки със сина си, а неотдавна всеки втори пост е обвързван с тях и гарниран с доста сърчица и щастливи емотикони. Засега не е ясно дали артистът към момента живее с Горанова и щерка си или още веднъж се е изместил в дома на Попова. Според осведомени обаче този път Катерина няма да му елементарни.

Припомняме, че преди близо 4 години Блатечки остави жена си и щерка си и заживя с любовницата си Диляна Попова. През 2014 година актрисата му роди наследник, само че малко по-късно двамата се разделиха, а Асен още веднъж се върна при фамилията си.
тагове асен блатечки диляна попова раздяла
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР