Актьорът Александър Сано ще бъде водещият на новото приключенско риалити

...
Актьорът Александър Сано ще бъде водещият на новото приключенско риалити
Коментари Харесай

Александър Сано ще бъде водещ на новото шоу „Островът на 100-те гривни“

Актьорът Александър Сано ще бъде водещият на новото приключенско риалити шоу „ Островът на 100-те гривни “, което ще завладее тази есен феновете на bTV.

 

На едно от най-екзотичните места в света, той ще съпровожда участниците по пътя им към голямата премия от 300 хиляди лв.. 30 смели българи ще се впуснат в борби за превъзходство, преминавайки през разнообразни тествания за мозъка, духа и тялото, а на финала трима от тях ще се борят за своя дял от най-големия награден фонд, даван до този миг в риалити формат в българския ефир.

 

„ Аз съм човек, който обича провокации и всичко, обвързвано с някакъв авантюризъм. Мисля, че от дълго време не съм излизал от рутината си, считам, че иска ми се случи нещо доста забавно и го чакам с неспокойствие. Видях преимуществата на този формат пред други сходни, които сме гледали досега, и ми стана доста забавно “, споделя Александър Сано.

 

„ С Александър Сано ние даваме поръчка за мащаба и класата на това шоу. Беше значимо за нас тъкмо той да е лицето, тъй като е огледало на това, което е самият формат, защото е извънредно сложен. За да успееш в това премеждие, не би трябвало да имаш единствено физика, а би трябвало да си сложна персона. Сано е тъкмо това и фактът, че одобри нашето предложение демонстрира, че това шоу не е инцидентно. “, споделя изобретателният продуцент Николай Николов.

 

„ Островът на 100-те гривни “

Шоуто ще предложи напълно нов правилник за продукция на развлекателен формат на българския пазар. В играта участниците ще изпитат опциите си да оцеляват, надалеч от комфорта на цивилизацията, само че покрай едно същински огромно благосъстояние – гривната. Риалити форматът ще донесе на феновете мощни страсти с историите на това новосформирано общество, чиито членове ще се изправят пред мистерии, изненади и компликации, само че и ще основават тактики, другарства и коалиции с единствената цел да завоюват дял от голямата премия от 300 000 лева

 

„ Като човек, съм учтив и организиран да оказвам помощ и го върша през целия си живот, което ми носи доста смисъл. В случая ще оказвам помощ на участниците, в случай че разпоредбите на играта го разрешават. Не бих направил нищо самоволно. Тази игра в действителност е мини модел на някаква част от живота и хората, които влизат вътре, би трябвало да си дават сметка, че тя подлага на тестване и морала, и по тази причина би трябвало да се отнесат отговорно. “, добавя водещият Александър Сано.

 

„ Социалната игра – това е огромният сексапил на „ Островът на 100-те гривни “. Интелектът на участниците ще е доста по-голяма мощ от физиката. Водещият ще знае къде е заровено съкровището, ще знае верния път към него и по какъв начин би трябвало да бъдат направени верните избори. Той е човек, който е потвърдил в живота си, че може да се оправи. Всеки един човек, който в действителния живот е успявал да се оправи с компликациите си, изрично има безспорен капацитет да успее и на острова “, добавя Николай Николов.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР