Актьор, който участва в „Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър“ –

...
Актьор, който участва в „Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър“ –
Коментари Харесай

Актьор от новия „Междузвездни войни“ загуби сценария си, „Дисни“ го откупиха от „ИБей“

Актьор, който взе участие в „ Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър “ – последният и най-чакан епизон от галактическата сага – е изгубил сюжета си. Наложило се от „ Дисни “ да изплатят значимия текст от „ Ибей “, с цел да не бъдат разкрити тайните в историята. Това разкри режисьорът на лентата Дж. Дж. Ейбрамс.

До момента от компанията са пуснали няколко филмовия откъс за най-чакания филм на годината, като всички са инсталирани доста деликатно, с цел да не разкрият секрети за идната серия.
„ Възходът на Скайуокър “ детронира „ Отмъстителите: Краят “ по предварителни продажби Билетите за кино лентата са в продажба единствено от няколко часа
Режисьорът Ейбрамс описа необичайнат история в утринно предаване по американска телевизия.

„ Сигурността е невиждана. От „ Дисни “ са извънредно обезпокоени да не излезе нещо “, споделя Ейбрамс.

„ Бяха ни раздали единствено няколко цялостни сюжета, които бяха отпечатани на необикновена хартия, която не може да се ксерокопира. И един от актьорите ни – няма да кажа кой, макар че ми се желае – оставил сюжета под леглото си “, добавя режисьорът.

По този метод скъпият текст на „ Възходът на Скайуокър “ бил открит от чистач, който го прибрал. Така сюжетът стигнал до интернет платформата за продажба на артикули „ Ибей “, където от „ Дисни “ го видели.
Добавиха думите “джедай ” и “светлинен меч ” в Оксфордския речник Те са част от 203 нови думи, които се появяват в речника за първи път
„ Спомням си, че някой от компанията сподели „ Онлайн се продава сюжет, който съмнително доста наподобява на същински “ и „ Дисни “ си го върнаха, преди да бъде продаден “, добавя Ейбрамс.

Макар да не разкрива тъкмо кой артист е направил гафа, само тези с основни функции имат достъп до цялостен сюжет.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР