Актуалният първенец в Шампионска лига - Реал Мадрид постигна първа

...
Актуалният първенец в Шампионска лига - Реал Мадрид постигна първа
Коментари Харесай

"Борусия" Дортмунд се предаде пред Роналдо и компания

Актуалният отличник в Шампионска лига - " Реал " Мадрид реализира първа победа като посетител на " Борусия " Дортмунд в среща от втория кръг на груповата фаза на шампионата.

Футболистите на Зинедин Зидан съвсем не оставиха шансове на немския отбор и записаха триумф с 3:1. За испанският гранд точни бяха Гарет Бейл и на два пъти Кристиано Роналдо, а Пиер-Емерик Обамеянг вкара за домакините.

Мачът стартира с напън на " Борусия " и разумно първата по-чиста опция за разкриване на резултата беше пред вратата на гостите. След неточност на Карвахал Джереми Толян имаше опция да означи, само че пропусна.

" Реал " се активизира и отвърна с два пропуща на Карвахал и Бейл.

В 18-ата минута точно национала на Уелс откри резултата. Бейл се разписа откакто получи топката отляво на вратата в наказателното поле от Дани Карвахал и без подготовка с левия крайник я прати в мрежата на " Борусия ".

Окрилени от попадението, мадридчани потърсиха и втори гол. Герой за домакините обаче беше вратарят Роман Брюки, който съумя да опази мрежата си от мощните удари на Бейл и Кристиано Роналдо.

Втората част стартира с изключителна заплаха пред вратата на гостите, само че Рафаел Варан съумя да почисти отправената от Ярмоленко топка към Обамеянг. В 50-ата минута " Реал " стигна разумно до второ попадение, откакто Кристиано Роналдо се разписа след подаване на Гарет Бейл от левия фланг.

За португалеца това беше мач номер 400 с екипа на " белите ".

Обамеянг обаче опита да помрачи празника му, отбелязвайки единственият гол за домакините в 54-ата минута.

Роналдо обаче отговори с гол в 79-ата минута, откакто приключи по отличен метод следващата контраофанзива, почнала с центриране на Лука Модрич и оформи крайното 3:1 за " Реал ".

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР