Актуалният ерген на България не е никакъв милионер, научи Уикенд“.

...
Актуалният ерген на България не е никакъв милионер, научи Уикенд“.
Коментари Харесай

Горещи слухове из нета: „Ергенът“ Алек не бил никакъв милионер, фенки питат "мека китка" ли е?

Актуалният ерген на България не е никакъв милионер, научи „ Уикенд “ . Семейството на Александър Младенов фактически развива бизнес, само че надалеч не са милионери, за каквито бяха показани в шоуто „ Ергенът “. От продукцията решили да изградят репутацията на русокоското като паралия, с цел да има по-голям напор на участнички. В реалност, Алекс имал напълно естествен за родните мащаби приход и постоянно му се налагало да си прави добре сметката, с цел да му стигнат парите до края на месеца.

Дори и сякаш тлъстата банкова сметка не съумя да съблазни една част от дамите. Част от феновете на риалитито към този момент се усещат, че нещо понамирисва. Неслучайно личността на Алек е обгърната в безспорна тайнственост, с цел да не се разбере, че той не е този, за който го показват. В няколко интернет форума се появиха изказвания, че Младенов в никакъв случай не е имал другарка, защото имал напълно други желания. Пробвал да си откри младоженка в шоуто, тъй като желал да има обикновено семейство. „ Уикенд ” не се наема да твърди, че това е истина, само че фактически има такива клюки, които от ден на ден се ускоряват.

„ Алек все едно е осъден в това шоу. Стои като дънер и се държи изцяло несъответстващо. С целувките се пробва да заблуди хората, само че в действителност не знае за какво е влезнал във формата “, разясняват по-наблюдатели фенове.

Психоложката Ивелина, която беше най-възрастната участничка в този сезон на „ Ергенът ” призна, че е твърдо уверена, че Алек не е в шоуто, с цел да си търси жена. Нейното чувство също е, че предприемача има проблеми с нежния пол.

„ Той е много нерешителен, това се усеща по думите му, по преглъщането. Не знам за какво въобще се е записал за присъединяване. Не мисля, че е с цел да си откри жена. Не знам дали девойките въобще го вълнуват ”, разяснява тя откакто напусна риалитито, в подкаста „ Надкаст ”.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР