Актуалната голяма звезда в НБА Леброн Джеймс, който в събота

...
Актуалната голяма звезда в НБА Леброн Джеймс, който в събота
Коментари Харесай

Леброн с разтърсващо писмо за Коби

Актуалната огромна звезда в НБА Леброн Джеймс, който в събота измести Коби Брайант на третото място във безконечната ранглиста по маркирани точки в НБА, написа прочувствено послание в Инстаграм към трагично починалия си някогашен съотборник в националния тим на Съединени американски щати.
41-годишният Брайант почина в неделя при злополука с хеликоптер, в която живота си изгубиха и други осем души, включително и 13-годишната му щерка.
" Не съм подготвен да напиша това, само че ще се опитам. Човече, седнал съм тук и се пробвам да напиша този път, само че всякога, когато опитам, стартирам да рева единствено при мисълта за теб, за Джиджи и за приятелството/връзката/братската обич, която имахме! Буквално в неделя сутринта чух гласа ти преди да напусна Филаделфия и да се насочва назад към Лос Анджелис. И за миг не бих помислил, че това е последният диалог, който организираме. Какво по дяволите! С разрушено сърце съм, разрушен съм, братко!

Обичам те, батко! Сърцето ми бие за Ванеса и децата ти. Обещавам ти, че ще продължа твоя завет! Ти значиш толкоз доста за всички нас тук, изключително за #ЛейкърсНейшън. Моя отговорност е да понеса тези ***** и да продължа! Моля те, дай ми мощ от небесата и ме наглеждай! Аз ще се грижа за нас тук! Има още толкоз доста неща, които желая да кажа, само че в този момент просто не мога да продължа! Ще се забележим още веднъж, братко! ", написа Джеймс.

В момента Джеймс е огромната звезда и водач на Лос Анджелис Лейкърс - тимът, за който Коби Брайант игра през цялата си 20-годишна кариера в НБА и с който завоюва пет пъти купата.
 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР