Актуализацията на Windows 11 (версия 22H2) донесе на потребителите не

...
Актуализацията на Windows 11 (версия 22H2) донесе на потребителите не
Коментари Харесай

Голям проблем с Windows 11 след последното обновяване

Актуализацията на Windows 11 (версия 22H2) донесе на потребителите освен нови функционалности, само че и някои проблеми. Microsoft призна, че новата версия на операционната система може да забави скоростта на прекопирване и зареждане на огромни файлове с 40%.

" В 22H2 се следи утежняване на продуктивността при прекопирване на огромни файлове от далечен сървър към компютър с Windows 11 - пропускателната дарба при прекопирване или четене през SMB спада с 40%. Скоростта на прекопирване на същия файл на компютър, на който не е конфигурирана актуализацията 22H2, не се понижава ", съобщи в блога си Нед Пайл, старши програмен управител от инженерната група на Windows Server.
-->
Въпреки това има краткотрайно решение на този проблем: Нед Пайл предложи да се копират файлове благодарение на помощни стратегии от командния ред - robocopy или xcopy с параметър /J. Спадът на скоростта се следи и при прекопирване на огромни местни файлове. Компанията твърди, че работи по решение на казуса, което ще се появи в идната актуализация.

Това не е единствената неточност, обвързвана с актуализацията на Windows 11. По-рано бяха видяни " насичания " и понижаване на честотата на фрагментите в разнообразни игри. Приблизително по същото време Microsoft удостовери, че доста принтери са спрели да работят вярно след актуализацията.

Препоръчва се за в този момент да не приемате инсталирането на обновлението, в случай че сте с тази операционна система.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР