Актуализацията на бюджета ще е основен приоритет за Демократична България.

...
Актуализацията на бюджета ще е основен приоритет за Демократична България.
Коментари Харесай

Какво ще стане с бюджета? Говори ген. Атанасов

Актуализацията на бюджета ще е главен приоритет за " Демократична България ". Това оповестиха съпредседателите на обединението Атанас Атанасов и Христо Иванов преди съвещанието на парламентарната група, съобщи БНР.

Те оповестиха, че следва Коалиционен съвет в лидерски формат, с цел да бъдат изяснени позициите на политическите обединения и да бъдат поети ясни задължения за осъществяване на управническата стратегия: 

" Основна тематика оттук насетне за нас ще бъде актуализацията на бюджета и желаеме въз основата на съдружното съглашение да прегледаме всички цели, които сме си разписали и да забележим тези, които до момента не са осъществени - по какъв начин ще организираме тяхната реализация. По тази причина ще желаеме и ще се реализира в напълно скоро време среща на политическите управления, тъй като ние имаме съглашение с " Продължаваме промяната " " - сподели Атанас Атанасов.

А Христо Иванов изрази вяра, че ще бъде реализирано единодушие: 

" Ние...относно способността на обединението да взима решения, които дават отговор на провокациите, свързани с съветската експанзия против Украйна и в Източна Европа като цяло и сега нашите органи създават позиция, която ние ще предоставим и ще представим, когато стартираме договаряния по нея с сътрудниците. Ние сме безусловно наясно, че България не може да си разреши да отиде на избори в този момент и от тази позиция при разискванията доста уравновесено и деликатно ще отчетем този фактор. Ние считаме, че би трябвало да има доста по-ясна визия по какъв начин България се оправя в новата обстановка на война ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР