Акцията по ареста на Радо Ланеца, който е сочен за

...
Акцията по ареста на Радо Ланеца, който е сочен за
Коментари Харесай

Удариха Ъндърграунд Боса Радо Ланеца И Тежката Му Бригада!

Акцията по ареста на Радо Ланеца, който е апетитен за най-маститият наркобос, настоящ сега у нас, е протекла още през вчерашния ден, а през днешния ден се чака от прокуратурата да изискат задържане под стража на него и най-верните му хора, които също са хванати още през вчерашния ден, написа Пик.

" Ключовата част от акцията, която готвим с месеци, протече през вчерашния ден. Днес се арестуват дилъри на по-ниско равнище в цялата страна ", оповестиха пред ПИК от следствието.

Показни арести не са правени, а акцията е протекла при цялостна конфиденциалност и ще продължи до на следващия ден в някои от обитаемоте места, където са открити дилъри на групировката.

Tакива към този момент са осъществени в София, Пловдив и Поморие.

Към момента се залавят свързани с групата лица във Варна, оповестиха още от Министерство на вътрешните работи.

Припомняме, че преди време в София се появиха анонимни листовки, на които бяха разлепени ликовете на разнообразни лица от ъндърграунда, измежду които и това на Радо Ланеца. На листовките беше указано, че това са лицата на мъжете, които тровят с дрога децата в България, само че по този начин и не стана ясно кой и за какво ги е популяризирал.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР