Акцията на руската опозиция в деня на президентските избори не

...
Акцията на руската опозиция в деня на президентските избори не
Коментари Харесай

Каспаров за режима в Русия: С тумор не се разговаря - или се изрязва, или убива организма

Акцията на съветската съпротива в деня на президентските избори не съумя нищо да каже на западната публика, разяснява пред изданието Гордон гросмайстърът Гари Каспаров – конкурент на Кремъл и водач на опозиционната съветска емиграция.

По думите му, към този момент има някаква равносметка на безкрайните и безсмислени разногласия в съветската съпротива за това по какъв начин да се помогне на хората, които желаят да стачкуват, само че им е отнета тази опция.

Припомняме, опозицията прикани несъгласните с политиката на диктатора Владимир Путин да отидат да гласоподават в 12:00 ч. и да пуснат бюлетини за който и да е от неговите съперници.

„ Но какво може да се каже за акцията " По обед против Путин? Това е картинка, за която от Кремъл биха платили. Огромни опашки пред съветските посолства. Разбира се, ние сме наясно, че това бяха протестиращи, само че CNN не го схваща, за жалост. " – разяснява Каспаров.

По думите му, хората на Запад виждат просто големи опашки от хора, готвещи се да гласоподават на съветските избори.

" По създание стигнахме досега, в койго би трябвало да признаем очевидното: с раково образувание не се беседва и не оказват помощ никакви лечебни средства или смазки, нито шамански заклинания. То се изрязва или убива организма. " – акцентира съветският опозиционер.

Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР