Акцията на полицията и жандармерията в офиси на Настимир Ананиев

...
Акцията на полицията и жандармерията в офиси на Настимир Ананиев
Коментари Харесай

Търсели психотропни вещества в офиса на Настимир

Акцията на полицията и жандармерията в офиси на Настимир Ананиев от ПП-ДБ тази заран е по отношение на следствие за проведена незаконна група, противозаконен трафик на упойващи средства и психотропни субстанции, изпиране на доходи, добити от закононарушение с присъединяване на белгийски физически и юридически лица и български юридически лица.

Това излиза наяве от публично известие на прокуратурата. Ето какво гласи то: 

Във връзка с множество журналистически запитвания за осъществявани претърсвания и изземвания в офиси в гр. София, Софийска градска прокуратура /СГП/ дава следната информация:

СГП извършва Европейска заповед за следствие /ЕЗР/, издадена от съдия-следовател на първата инстанция в гр. Антверпен, Кралство Белгия, по отношение на следствие за проведена незаконна група, противозаконен трафик на упойващи средства и психотропни субстанции, изпиране на доходи, добити от закононарушение с присъединяване на белгийски физически и юридически лица и български юридически лица.

В тази връзка СГП е поискала позволение от Софийски градски съд /СГС/ за осъществяване на претършуване и изземване на адреси на територията на гр. София. На съображение издадена ЕЗР от Кралство Белгия съдът е разрешил осъществяването на процесуалните дейности, в чиято реализация вземат участие и органите на Министерство на вътрешните работи. 

Тази заран самият Настимир Ананиев показа, че е схванал за акцията от медиите.

" Не съм обезпокоен. Всъщност от вас разбрах, че има хора в офиса. Чух се с мениджъра, сподели, че се прави инспекция на белгийска компания, която в един миг сме обслужвали и желаят документи. Чакат счетоводителката, която е на половин работен ден, да пристигна и да ги даде ".

Така депутатът от ПП-ДБ Настимир Ананиев разяснява новината, че полиция и жандармерия са влезнали в негови офиси в София. Той твърдо отхвърли опцията самият той да бъде разследван. Кои са " българските юридически лица ", взели участие в незаконния канал, следва да стане ясно до дни. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР