Акция по репатриране на излезли от употреба МПС-та се проведе

...
Акция по репатриране на излезли от употреба МПС-та се проведе
Коментари Харесай

Акция по репатриране на МПС-та проведоха в Северен

Акция по репатриране на излезли от приложимост МПС-та се организира в регион " Северен ", заяви кметът на региона инж. Ральо Ралев.

От облепените със стикер-предписание от комисията по репатриране, наложително бяха репатрирани 11 автомобила.

МПС-тата, които са в нарушаване на Наредбата за ръководство на отпадъците на територията на Община Пловдив, бяха отстранени от следните адреси: ул. № “Борис Дякович “№ 2/4; ул. “Брезовско шосе ” № 4А; против ул. “Борба ” № 5; бул. “Дунав ” № 1, 114;  бул. “Васил Априлов ” № 99/101, 109-111, 119; ул. “Хан Пресиян ” № 29; ул. “Ильо Войвода ” № 23.

Това са коли, които не са в придвижване, без механически обзор за последните две години и намиращи се на терени общинска благосъстоятелност. Техните притежатели не са изпълнили предписанията, във тип на сигнален стикер, а точно, че разполагат с 90-дневен период, в който следва да преведат колите си в техническо изправно положение, да ги реалокират на частен терен или да ги предадат за разкомплектоване на лицензирани за задачата компании. 

Телефонът, на който жителите могат да подават своите сигнали за местоположението на излезли от приложимост моторни транспортни средства в регион " Северен ", е 032/901 165 - отдел " Екология ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР