Акциите на Metro Bank се сринаха след доклади, че се

...
Акциите на Metro Bank се сринаха след доклади, че се
Коментари Харесай

Акциите на Metro Bank се сринаха след доклади за набиране на средства

Акциите на Metro Bank се сринаха след отчети, че се стреми да набере милиони, с цел да поддържа своите финанси.

Акциите на банката потънаха с 27% при започване на търговията, откакто някои вестници оповестиха, че би трябвало да събере до £600 млн.

Metro Банката отхвърли да разяснява цифрата и спешността на договарянията, само че сподели, че „ продължава да обмисля по какъв начин най-добре да усили своите финансови запаси “.

Банката започва през след финансовата рецесия и беше първата, отворила порти в Обединеното кралство от повече от 100 години.

Тя се нарежда като по този начин наречената банка „ кандидат “ до огромните имена на High Street, когато беше учреден през 2010 година, с обещанието си да бъде отворен седем дни в седмицата и в този момент има към 2,7 милиона клиенти.

Но акциите й към този момент претърпяха съществени спадове предишния месец, откакто регулаторите отхвърлиха да одобрят искане за понижаване на финансовите или паричните условия, свързани с ипотечния й бизнес.

The банката обмисля редица варианти за увеличение на салдото си, преди дълг на стойност към £350 милиона да би трябвало да бъде рефинансиран през октомври 2025 година не е имало риск за потребителските депозити и че кредиторът е бил в мощна позиция.

Клиентите с до £85 000 в сметката си са обхванати от Схемата за отплата на финансовите услуги, което подсигурява, че в случай че една банка изпадне в усложнение, вложителите ще получат парите си назад до това равнище.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР