Акциите на Левски са джиросани на новия мажоритарен собственик и

...
Акциите на Левски са джиросани на новия мажоритарен собственик и
Коментари Харесай

Божков с нови хули по „Левски” и държавата

Акциите на " Левски " са джиросани на новия мажоритарен притежател и пътуват към България. Това заяви във фейсбук от Дубай укриващият се от правораздаването хазартен необут Васил Божков. Той не загатва в поста си името на Наско Сираков, който изрази подготвеност да поеме синия клуб. Вместо това Божков изсипва нови ругатни по отбора и страната.

" Клубът отново ще бъде хвърлен в задкулисието и трансфорат в инструмент за политически игри и напън. Финансовото му бъдеще и самостоятелност още веднъж са сложени под въпрос. Ще бъдат изнудвани компании, а кражбите и злоупотребите ще се завърнат на „ Герена “ ”, написа милиардерът, на който прокуратувата повдигна още 7 обвинявания. Те са отделени в ново досъдебно произвеждане - още веднъж за  управление на проведена незаконна група, само че за убийства, изнудвания и други тежки закононарушения.

Преди седмица Сираков съобщи пред бТВ, че е склонен да бъде новият притежател на " Левски ". Той не е разкрил по какъв начин ще работи, с цел да резервира клуба от банкрут, само че съобщи, че ще отговори на журналистическите въпроси, откакто прехвърлянето на акциите стане факт.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР