Акциите на Beoing изгубиха 2% от стойността си в петък,

...
Акциите на Beoing изгубиха 2% от стойността си в петък,
Коментари Харесай

Акциите на Boeing се сринаха заради спиране на още модели

Акциите на Beoing изгубиха 2% от цената си в петък, откакто компанията е оповестила, че ще намали производството на 787 Dramliner, съобщи Bloomberg, базирайки се на свои източници. Те въпреки всичко възвърнаха част от цената си по време на днешната търговия.

От компанията са показали, че желаят да намалят производството от 12 до 10 на месец. За последно то беше поправено надолу през октомври предходната година.

" Поддържаме порядъчен развой на ръководство и взимаме поради всички опасности и благоприятни условия ", сподели представителят на компанията Чаз Бикерс. " Ще продължим да оценяваме средата на търсенето и, в случай че е необохдимо да внасяме още корекции в производството си. "

Понижаването на производството ще окаже влияние върху приходите на компанията, която се пробва да балансира загубите си, свързани със замръзяването на производството на 737 MAX най-малко до края на месеца. Цената на един аероплан 787 Dreamliner стартира от към 250 млн. $.

Boeing към този момент разгласи, че доставките на към този момент поръчаните бройки от модела ще се забавят, като някои компании няма да получат своите най-малко до лятото, когато е и интензивният сезон на пътуванията. Макар че с множеството контрагенти към този момент компенсациите бяха контрактувани, с някои от тях това занапред следва да се случи. /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР