Актрисата Яна Маринова публикува няколко снимки в социалната мрежа "Фесйбук",

...
Актрисата Яна Маринова публикува няколко снимки в социалната мрежа "Фесйбук",
Коментари Харесай

Ето я Яна Маринова без грим

Актрисата Яна Маринова разгласява няколко фотоси в обществената мрежа "Фесйбук ", на които е без капка грип. Това провокира яростна полемика по отношение на хубостта на известната актриса или по-скоро неналичието на такава. Част от почитателите на Яна я намират за извънредно красива и приветстват това, че няма терзания да се покаже без макиаж. Други пък изрично не могат да я възприемат без да е намацана и даже се появиха изказвания, че не е никаква хубавица.

Ясно е, че всеки човек се преобразява с малко грим, изключително изработен от експерт в региона. Яна обаче няма угризения да се снима и демонстрира без грим. В почивните си дни в никакъв случай не се цапоти по лицето, остава го да си почине.



Актрисата е съвсем на 41 и за годините си наподобява повече от ужасно, безапелационни са нейните фенове, които наблюдават с огромен интерес изявите и в киното, както и протичащото се в обществената мрежа. Там Яна държи в течение своите почитатели за живота си отвън камерите и постоянно разгласява фотоси от разходките си в планината, от вечерята у дома или колекция с другари, където театралничи напълно гордо без пудра и серпантина, написа Блиц.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР