Актрисата Ваня Цветкова има имоти за 300 000 лева от

...
Актрисата Ваня Цветкова има имоти за 300 000 лева от
Коментари Харесай

Актрисата Ваня Цветкова неочаквано забогатя: Бившият й съпруг се спомина и й остави огромно наследство

Актрисата Ваня Цветкова има парцели за 300 000 лв. от някогашния си брачен партньор Павел Дойчев, който изненадващо се спомина през вчерашния ден. Актрисата и брачният партньор й се разделиха след 18 години фамилен живот, а починалия каскадьор й трансферирал цялото си имущество при развода им, научи HotArena.
Приятели и родственици останаха изумени от новината за кончината на Дойчев. Тъжната новина бе обявена в обществените мрежи от негови другари.
„ Сбогом, Павка! И ти се гмурна във безконечното скривалище! Много ми е мъчително, че не успяхме в този живот! Дали сме дума за идващия! И ще го създадем! Чакайте ме с Гицата “, написа на стената му Марио Марков, написа „ Телеграф ”. В последните години от живота си, артистът живееше в село Фазаново край Бургас. Очаква се неговите близки и другари да участват на изпращането му.

Ваня Цветкова се среща с Дойчев по време на фотосите на паметния филм „ Комбина ”. Тогава тя е в основната роля с Иван Иванов, а Дойчев е бияч от бандата на Ники Сотиров.
По всичко наподобява, че Ваня го е харесала доста, защото неведнъж търси мотиви да се срещнат. По това време тя е гадже на режисьора Огнян Купенов, само че след фотосите се прибира в София и звъни на Дойчев, че има проблем с парното на полския й фиат, който си е купила неотдавна.
По това време той е разведен, има двама синове, а тя постоянно го кани на заведения за хранене и по купони. Той обаче даже и не схванал, че го смъква, до момента в който един път не му се обадила, че няма кой да й гледа пуделчето и го помолила да му го остави. Станало късно и Ваня останала да нощува в жилището му, където останала шест месеца.

Малко по-късно двамата се женят, а бракът им устоя цели 18 години. Но в един миг Ваня взема решение, че желае бракоразвод.
„ Просто пристигна един ден и ми сподели: „ Павка, ние с теб би трябвало да се разделим ”, А аз й отвърнах „ Аз не желая да се развеждам с теб и няма да ти дам бракоразвод! ”…Но можеш ли да спреш една жена, в случай че желае да се раздели с теб.
При развода й дадох всичко – и жилищата, и къщата в Америка, и вилата, и колите.. на стойност 300 000 лв.. Нищо не съм взел! Взех си единствено четката за зъби и джапанките, всичко друго й оставих “, споделя години по-късно починалият към този момент Павел Дойчев.
Инфо: Хотарена

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР