Актрисата Валентина Каролева, която стана популярна с ролята си във

...
Актрисата Валентина Каролева, която стана популярна с ролята си във
Коментари Харесай

Снахата на Каролев: В Лондон има нещо във въздуха

Актрисата Валентина Каролева, която стана известна с ролята си във кино лентата „ Доза благополучие “, отдаден на майка й, известната журналистка Весела Тотева, разяснява по Би Ти Ви обстановката във Англия след появяването на новия щаб на ковид и прекъсването на полетите за България. Ето какво показа снахата на Владимир Каролев, която живее от дълго време в Лондон със брачна половинка си, а двамата към този момент са родители и на момиченце.  

„ Аз се видях с няколко българи на площадката. Всички имаха билети. Но не съумяха да пътуват. Ние, примерно, бяхме решили януари да си дойдем. Не разбрахме какво тъкмо се случи с новия вариант. До предходната седмица нямах нито един прочут, който е карал ковид. Сега към този момент имам трима. Явно има нещо във въздуха. За нас не се е трансформирало нищо. Новите ограничения са от неделя и са от равнище 4. Те са от доста висок риск на болест. Стоиш у дома и всичко е затворено. Подобни са на ограниченията от март “, описа тя.

„ Доколкото разбирам, доста българи незабавно са хванали чантите и са отпътували, а и освен нашите сънародници “, отговори Каролева на въпроса какво се е случило, откакто се разбра, че следва полетите да бъдат спрени.

„ Никой, който е живял 5 години в Англия, не би трябвало да е обезпокоен от Брекзит “, разгласи актрисата. И добави, че Джонсън е оповестил цифрата на имунизираните до момента - близо 600 000. Самата Валя би изчакала няколко години преди да се имунизира. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР