Актрисата в момента е в Созопол, където се отдава на

...
Актрисата в момента е в Созопол, където се отдава на
Коментари Харесай

Марта Вачкова не се отказва от нудизма

Актрисата сега е в Созопол, където се отдава на жарките лъчи на слънцето както майка я е родила. Тя обаче усърдно сортира закътани местности и се дегизира с шапка, тъй че да не бъде разпозната, научи HotArena.

Въпреки че преди години изгря чисто гола на страниците на вестника ни, звездата от „ Ку-ку”, „ Каналето” и сериала „ Откраднат живот” няма никакво желание да спре да върви на нудистки плаж и продължава да пече телеса. „ Нудистка съм и желая слънцето да гали цялото ми тяло. Лошотията си би трябвало да крием, не себе си!”, обича да споделя 60-годишната актриса.

Мартина е върла фенка на голото печене и по никакъв начин не харесва бански костюми. „ За 60-годишния си живот съм си купувала бански едвам 3-4 пъти, не е моето облекло. От дете се пека без бански. Избирам скрити местенца и не се навирам в очите на хората. Не съм от тези, които ще се съблекат на някое оживено място. Търся си девствени плажове и се приписвам на удоволствието да абсорбирам слънчевите лъчи “, сподели преди време актрисата.

Щерката на именития артист Григор Вачков е доста по-осторожна, в сравнение с преди години, когато бе изловена от папарации да се пече гола-голеничка на плажа в Резово. Тогава тя вся потрес и смут у курортисти и читатели, още повече, че плажа не бе обозначен като нудистки, а край нея всички хора бяха с бански.

Актрисата е запалила по нудизма и щерка си Рада, която прави компания в голотата на известната си майка. Вачкова е спряла всевъзможни диети и се е отдала на морска храна, загар и приятни коктейли. Актрисата, позната като сестра Жекова от „ Откраднат живот”, от години се хвали, че не познава задръжки и не се срами от нищо. Тя събира загар намазана единствено с плажно масло.

Сред другите известни запалени нудисти са актрисата и другарка на Марта Катето Евро, Камен Воденичаров, Дони и Нети, Искрен Пецов и Нели Рангелова. Когато предаването „ Каналето " беше на върха на своята известност Камен Воденичаров и Мартина Вачкова постоянно отиваха на нудиплаж след следващия концерт по морето.

Александра Раева също е измежду най-пострадалите от папарашки нападения известни българки. Особено до момента в който беше певица в „ Шоуто на Слави ". До преди години Раева обичаше да се изтегне на плажа в другарска компания, да хвърли горнището и да остави на слънцето да гали кожата й. През последните лета е засичана единствено с цялостен бански, което може би се дължи на обстоятелството, че към този момент е майка, писа " Уикенд ".
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР