Актрисата Теодора Кулева, която е внучка на известния Тодор Колев,

...
Актрисата Теодора Кулева, която е внучка на известния Тодор Колев,
Коментари Харесай

Внучката на Тодор Колев заголи циците в Бурлеска

Актрисата Теодора Кулева, която е внучка на известния Тодор Колев, се появи на сцената изцяло гола. Младата дама е най-желаната кабаре танцьорка в България. 

Освен с ексцентричните си тоалети, Теди предлага и високо равнище на пародия - " окарикатуряване на стила или духа на по-сериозни произведения, което провокира смях ".

Теодора, която носи семейството на брачна половинка си - Гууд, приключи НАТФИЗ в класа на професор Ивайло Христов. В представлението си, тя танцува дружно с мил кралицата Соларис и те са пионери в областта на екстравагантните занимания.

" Подобна просвета в никакъв случай не е съществувала у нас. Ние сме първите, които съставляват разнообразния фестивал за сетивата - мил шоу, цирк, стендъп комедия. Много се надявам, че ще обединим хората, в това число и ЛГБТИ общността, в един клуб, където всички можем да се насладим на едно ужасно зрелище и всеки от нас да открие нещо за себе си ", споделя актрисата, която е упражнявала и художествена гимнастика.



Идеята за представлението й пристигна по време на пандемията. " Когато бях поканена да се върна в Англия и да вземам участие в кабарета в Шордич и Камдън, осъзнах, че у нас също има място за сходно нещо и че мога да се заема с това. Първоначално започнах с колегата ми Тео Чепилов, само че той отпътува за Съединени американски щати и аз имах два месеца, с цел да го изградя сама. И ето ни в този момент - към този момент сме една действителност ", с усмивка споделя дъщерята на актьорите Венцислав Кулев и Албена Колева.



Когато стъпва на сцената, Теодора е напълно друга от елементарната си витална роля. " На сцената съм извънредно ексцентрична и, както на британски споделят, " cheeky ", което може да се преведе като " нахална ". Както би споделил дядо ми, от време на време съм същински огромен спектакъл, което от една страна е положително, тъй като актьорът не би трябвало да се интересува какво мислят хората за него, а вместо това да извършва това, което усеща. В действителния живот аз съм много проведен човек и се стремя да бъда топла, откровена и почтена. Това са най-важните качества за мен ", споделя Теди. Тя се надява хората да станат по-терпими и да се усмихват повече, вместо да подлагат на критика изкуството, което не схващат.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР